Romy pakt alvast haar spullen en Rienk denkt erover om ook Utopia te verlaten

Romy pakt alvast haar spullen en Rienk denkt erover om ook Utopia te verlaten

Romy is alvast haar spullen aan het inpakken omdat ze in de gevarenzone zit en mogelijk de mini samenleving moet verlaten. Rienk komt bij haar staan. En hij besluit een handje mee te helpen. Rienk denkt erover na om ook weg te gaan uit Utopia. Dat Romy eruit is gestemd, is voor hem een teken om te gaan. Wat mij betreft is dit het einde van Utopia legt hij verder uit. Romy kijkt liefdevol naar Rienk en vindt het lief dat hij er zo over nadenkt. Het zou leuk zijn als we met z’n tweeën de poort uitlopen vervolgt ze opgewekt.  Alleen is het nu afwachten wie er weggestuurd wordt, Mehmet of Romy. Zou Rienk echt met Romy vertrekken??

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *