De bewoners zijn in tranen omdat Romy moet vertrekken

De bewoners zijn in tranen omdat Romy moet vertrekken

Vandaag heeft de eliminatie plaatsgevonden en hierbij werd duidelijk dat Romy Utopia moet gaan verlaten. Unaniem heeft de groep besloten Romy naar huis te sturen. Wanneer dit duidelijk is het grootste gedeelte van de groep erg emotioneel en ontdaan van de uitslag. Demi, Fay, Rienk en Bas zijn allemaal in tranen wanneer ze definitief te horen krijgen dat Romy Utopia moet verlaten. Ook Romy moet hard huilen wanneer ze de tweeling omarmt. Ik ben zo zenuwachtig, ik vind het zo spannend dat ik ga zegt Romy doelend op dat ze naar buiten gaat. Nadat iedereen een knuffel van Romy heeft gekregen is het tijd voor Romy om haar spullen te pakken. De overige bewoners helpen haar mee en samen halen ze herinneringen op.

Rienk kan de keuze niet verkroppen. Ontdaan loopt hij van de groep vandaan, waarna de tranen in zijn ogen opwellen. Bas komt hem achterna en wil hem een knuffel geven waarop Rienk terugdeinst. Doe maar niet, ga weg roept Rienk. Bas had dit niet verwacht maar neemt toch afstand van hem. Oké. Jammer van je, Rienk voegt hij eraan toe. Romy slaat dit tafereel gade en loopt naar het tweetal toe. Nee niet doen Rienk. Zo wil ik niet weggaan hoor, dat vind ik niet leuk zegt ze verdrietig. Rienk kijkt sip en laat weten dat hij het niet wil maar het niet kan opbrengen om leuk te doen tegen de mensen die haar zo bruut hebben weggestemd. Ik heb er vrede mee. Ik wil hier chill weggaan dus ik wil je vragen niet jouw negativiteit nu te uiten vraagt Romy aan Rienk. Rienk knikt en loopt somber weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *