Is Mehmet wel blij dat hij in Utopia mag blijven?

Is Mehmet wel blij dat hij in Utopia mag blijven?

Romy is zojuist naar huis gestemd door de groep en dit betekent dat Mehmet mag blijven. Toch is Mehmet niet euforisch en dit valt ook Ivan op. Wanneer hij komt vragen waarom Mehmet dit niet is, is hij hier heel duidelijk in. Ik ben er nog omdat zij elkaar een mes in de rug hebben gestoken zegt Mehmet nuchter terwijl hij verder gaat met de orde van de dag. Ivan snapt dat Mehmet zo reageert maar snapt niet dat hij hier niet blij om is. Als ik hier tot de 31ste ben ga ik voor de winst, daarvoor ben ik hier nog legt Mehmet verder uit. Dit brengt Ivan op een idee, pak dan gelijk weer de finance op alsjeblieft? Maar hier gaat Mehmet niet mee akkoord. Hij heeft het besluit genomen om af te stappen van de financiën en hier blijft hij graag bij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *