Rienk vindt het hoogverraad dat Romy is weggestuurd

Rienk vindt het hoogverraad dat Romy is weggestuurd

Na het gesprek met Mehmet ziet Ivan dat Rienk zich heeft teruggetrokken en vraagt hoe het met hem gaat. Met gebogen hoofd antwoordt Rienk fel dat het niet gaat. Het is zo verkeerd allemaal, het had niet erger kunnen zijn legt hij zijn gevoel uit. Ivan vraagt wat er allemaal door hem heengaat. Romy is een beter persoon dan wie dan ook, zij is Utopia gaat Rienk verder. Ze is liefdevol en ook al steekt men een mes in haar rug dan nog is er geen greintje kwaad in haar te ontdekken voegt hij eraan toe. Ivan snapt de interpretatie van Rienk wel maar vindt ook dat het een spel is wat gespeeld moet worden. Maar dan heb je het niet begrepen, dan heb je niet door wat je aan het doen bent zegt Rienk boos. Ivan vindt niet dat Rienk het complete plaatje ziet. Rienk moet in zijn ogen niet zo naïef zijn en zijn ogen openen. Het is hoogverraad besluit Rienk boos het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *