Romy heeft Utopia voorgoed verlaten

Romy heeft Utopia voorgoed verlaten

Na de heftige nominatie van gisteren en de emotionele eliminatie van vandaag is het voor Romy echt tijd om naar huis te gaan. De groep verzamelt zich bij de poort, waar Romy nog wat zegt tegen haar mede bewoners. Een ding wil ik zeggen. Ik ben echt f*cking dankbaar voor wat ik hier heb mogen doen. Ik vind jullie allemaal toppers en ik koester geen wrok en ik heb geen verdriet voegt ze er emotioneel aan toe. En vertelt daarna nog dat ze heel blij is met alles wat ze in Utopia heeft geleerd en dat ze niet met lege handen naar huis gaat. Jullie mogen echt trots op jullie zelf zijn. Ga lekker knallen met elkaar, ik ben benieuwd wie er gaat winnen vervolgt ze. Dankjewel voor alles besluit ze. Na Romy haar speech leest Fay een ABC’tje voor, een taak die Cemal normaal op zich nam. Met een grote glimlach staat Romy te luisteren. Als Fay klaar is, is het tijd om echt afscheid te nemen. Alle bewoners geven Romy een knuffel en zeggen haar dat ze van haar houden. Je hebt het me zo moeilijk gemaakt hier zegt Bas huilend als hij Romy een knuffel geeft. Als Romy afscheid heeft genomen van iedereen is het echt tijd om te vertrekken. Jongens, rustig aan zegt ze met een glimlach. De groep geeft haar een groot applaus en zwaaiend loopt Romy de poort door, haar avontuur zit erop.

Nadat Romy de poort achter zich heeft dichtgetrokken zoeken Demi, Fay en Bas elkaar op. Huilend omarmen ze elkaar. Ik kan het echt niet geloven dat ze nu weg is zegt Fay tegen Demi. Het gaat de twee niet in de koude kleren zitten en samen huilen ze uit op de schommelbank. Ook Bas zoekt troost, dit keer bij Ivan. Ivan probeert hem te motiveren, neem het jezelf niet te veel kwalijk benadrukt hij. Toch lijken ze alle drie nog van slag te zijn van de gebeurtenis.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *