Rienk wil met de tweeling praten, hij snapt hun keuze niet

Rienk wil met de tweeling praten, hij snapt hun keuze niet

Romy heeft Utopia verlaten en Rienk is hierdoor erg emotioneel. Tijdens het afscheid fluisterde Romy al in zijn oor dat ze niet wil dat het een ruzie wordt tussen hem en de overige bewoners en heeft hem gevraagd zich gedeisd te houden. Om zijn respect naar haar te uiten is hij stilletjes naar het penthouse vertrokken om daar te gaan mediteren. Als hij zijn gedachten een beetje heeft kunnen laten bezinken stapt hij op Demi en Fay af. Schoorvoetend vraagt hij of ze willen praten, de tweeling knikt en samen nemen ze plaats op de schommelbank. Jullie hadden z’n mooie vriendschap en dan doen jullie dit, ik kan dit niet begrijpen schudt Rienk zijn hoofd. We hebben dit gedaan vanwege het spel Rienk antwoordt Fay. Niet vanwege onze vriendschap benadrukt ze. Rienk en de tweeling praten daarna over hun keuzes en gevoelens maar komen niet tot elkaar. Wij hadden geen andere keuze kunnen maken op spelgebied. Ik vind het heel moeilijk, maar ik heb er geen spijt van anders had ik er misschien uit gelegen legt Fay verder uit. Rienk kan er nog steeds niet bij en had het eerlijker gevonden als de tweeling Romy hadden laten winnen, omdat hij haar de terechte winnaar vindt. Fay is het hier niet mee eens, ze legt uit dat zij en Demi ook graag willen winnen en het anders voelde alsof de laatste weken voor haar voor niets zijn geweest. Zullen Rienk en de tweeling elkaar uiteindelijk gaan begrijpen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *