Franny zou graag een kinderboerderij willen in Utopia en Jessie gaat haar hierbij helpen

Franny zou graag een kinderboerderij willen in Utopia en Jessie gaat haar hierbij helpen

Gisteren zijn er twee nieuwe bewoners op het Utopia 2 terrein gekomen. Twee hanen. Voor veel bewoners was dit geweldig nieuws en in de ochtend stonden ze er al bij te kijken. Zo vond Franny het ook ontzettend leuk dat er twee nieuwe dieren op het Utopia 2 terrein zijn. Wel is ze van mening dat de dieren daarom een mooiere grotere plaats mogen krijgen. Wanneer ze Jessie aanspreekt in de silo, die de hanen heeft geregeld, is ze vooral benieuwd naar waarom Jessie de twee hanen naar Utopia 2 heeft gebracht. Na een korte uitleg over een gezonde samenstelling tussen dieren, is Franny er al snel uit. Ze wil een kinderboerderij. Zoals Jessie al aangaf zorgen de twee hanen voor meer structuur en wil Franny het nog meer uitbouwen. We kunnen het hier achter de tuin vastmaken, oppert Jessie als idee bij Franny. Franny lijkt enthousiast te zijn en ziet zeker een mogelijkheid in het verplaatsen van de dierenplaats. Ik ga ook helpen, zegt Jessie tegen Franny. Gaan de twee de kinderboerderij realiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *