De meiden houden een gezellige avond

De meiden houden een gezellige avond

Franny en Merel hebben gister avond een meidenavond georganiseerd en daarom zitten alle vrouwelijke bewoonsters in het ‘Franter Palace.’ Eerst wordt er geproost, waarna er begonnen wordt met een vragenspelletje. Iedereen pakt een vraag uit de doos, waarna ze een antwoord moeten geven. Welke bewoner mag nooit de vader van je kinderen worden?, vraagt Christel. Ik denk Brandon, zegt de vrouwelijke bewoonster. Hij is het jongst. Erna volgt Franny. Met welke bewoner zou je een beschuitje willen eten? De vrouwelijke bewoonster begint te lachen. Ik denk Brandon, hij is wel gezellig. Merel trekt hierna een blaadje. Wat zou jij direct willen veranderen in Utopia 2? De puinhoop. Vervolgens is Hiske aan de beurt. Op het kaartje staat de vraag met wie Christel als eerste zou zoenen. Ik denk met Adriaan. Zal de meidenavond een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *