De hanen arriveren in Utopia 2, hoe zal hierop gereageerd worden?

De hanen arriveren in Utopia 2, hoe zal hierop gereageerd worden?

Jessie en Gerrit liepen gister avond naar de poort waar een doos op hen staat te wachten. Het is niet zomaar een doos, want er zitten twee hanen in. Doe maar rustig, jongens, zegt Jessie. Samen lopen ze het terrein op om de dieren los te laten. Ze hebben allebei een andere hanenkam, zegt Jessie. De mannelijke bewoner besluit meteen om naambordjes en foto’s van de dieren te maken. Ze zijn wel echt mooi hoor, zegt Gerrit. Ik ben benieuwd wanneer mensen het door gaan hebben. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *