De bewoners worden het niet eens over de aanschaf van een tweede computer

De bewoners worden het niet eens over de aanschaf van een tweede computer

De bewoners zaten gister avond te eten in de silo wanneer de computer ter sprake komt. Komt er geen tweede computer?”, vraagt Jens. Shelley schudt haar hoofd en legt uit dat ze nog steeds dik in de min staan. Maar het is toch chill als we er een bij zouden hebben, zegt de mannelijke bewoner. De hoeveelheid tijd die we nu verspillen doordat we geen extra computer hebben, is zonde. Shelley is niet overtuigd, omdat de computer niet kapot is. Dat ding is de hele dag bezet, reageert Jens. Shelley knikt, maar vertelt dat het geen prioriteit heeft nu. Sommige mensen zitten 4 uur lang erachter, vertelt Franny. Volgens de vrouwelijke bewoonster zijn het altijd dezelfde die er op zitten. Jens knikt. Jessie, Shelley en Merel. De mannelijke bewoner stelt voor dat Shelley iets van haar computertijd inlevert, aangezien ze geen tweede computer wil. De vrouwelijke bewoonster schudt haar hoofd. Ik zit er veel op, omdat ik blijkbaar veel te doen heb. Maar ik vind dat we eerst in de groene cijfers moeten staan. Franny denkt dat Shelley deze mening heeft, omdat zij geen last heeft van het feit dat er maar één computer is. Of ze vindt het minder erg om te wachten op je beurt, zegt Jens. Franny legt uit dat ze het wel fijn zou vinden, omdat er dan niet telkens iemand in haar nek zit te hijgen. Zal dit nog een staartje krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *