Mylene krijgt een leuke mail, wat zal het thema van dit feestje worden

Mylene krijgt een leuke mail, wat zal het thema van dit feestje worden

Mylène krijgt een mailtje met daarin goed nieuws! De vrouwelijke bewoonster wil geld verdienen met het geven van kinderfeestjes en krijgt zojuist haar eerste aanvraag. Leuk! Gaaf zeg! reageert ze als ze samen met Jens de mail leest. De aanvraagster wil haar dochter graag verrassen met een feestje in de mini samenleving in april of mei. De mail komt van stoere dames, want het meisje moet nog 11 jaar worden, maar beoefent al een verdedigingssport. Wat bijzonder, zegt Jens. Mylène is het niet met hem eens. Haar oom deed aan judo, dat is ook gewoon een verdedigingskunst. Zal het een kinderfeestje met dit stoere thema worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *