Een witte envelop voor Christel, wat zal er in de post staan?

Een witte envelop voor Christel, wat zal er in de post staan?

Franny vist post uit de brievenbus. Christel haar naam staat op de grote, witte enveloppe. Ze schrikt en rent met de brief naar het huisje van Christel. Een witte enveloppe betekent slecht nieuws, zo denkt Franny. Hiske is bij Christel en ook Merel komt snel aangelopen. Ze stappen allemaal samen in het huisje en Christel maakt met een bonkend hart de brief open: Party, zegt ze verbaasd. Het is gelukkig geen slecht nieuws voor de moeder van twee kinderen, maar het gaat om het weekblad Party. Christel gaf onlangs een interview voor het weekblad ter ere van haar tien maanden in Utopia 2. Ik vind het wel heel fijn dat jullie allemaal naar me toe kwamen. Zo’n brief had ik niet alleen willen lezen, laat Christel de meiden weten. Franny legt uit dat ze door de kleur dacht dat het een brief met slecht nieuws was. Het is een grotere enveloppe en mijn naam staat er in sierlijke letters op.”Laat de vrouwelijke bewoonster zien. En ze bekijken samen Christel haar foto’s in het weekblad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *