Is Kim Holland als nieuwe bewoner in Utopia 2 gearriveerd?!

Is Kim Holland als nieuwe bewoner in Utopia 2 gearriveerd?!

Het is een rustige middag in Utooia 2 als de poort opengaat. Kim Holland betreeft de mini samenleving. Snel komt Merel op haar afrennen. Hé zegt ze lachend. Wat leuk! Ben jij de nieuwe bewoner? Kim knikt. Ja zegt ze: Merel begint meteen te lachen. Geweldig benadrukt ze. Ook de andere bewoners rennen op haar af om Kim een hand te geven. Ik laat het allemaal op me afkomen laat Kim weten. Ik ga nog meer plezier en avontuur in Utopia brengen voegt ze eraan toe. Adriaan grinnikt. Is het geen 1 april-grap vraagt hij zich af… Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *