De groep komt bij elkaar voor de wekelijkse vergadering van 1 april

De groep komt bij elkaar voor de wekelijkse vergadering van 1 april

Voordat Kim Holland in Utopia 2 arriveerde als (mogelijk) nieuwe bewoner hebben de bewoners vergaderd. In dit bericht lees je er alles over terug.

Ik heb gisteren naar aanleiding van de markt de nieuwe status van de finance uitgerekend begint Jessie. Maar de winst is 300 euro hoger uitgevallen na het wijzigen van het BTW tarief. En voegt eraan toe dat er woensdag iemand langskomt om te praten over cryptocurrency. Wat betreft de code van de kluis, ga ik de code niet onthullen. Maar ik wil er wel nog iets anders meedoen, daar kom ik later op terug. Adriaan antwoordt dat hij van een aantal bezoekers muntjes heeft gekregen om de kluis te kraken en mogelijk geld op te halen voor de Alpe d’Huez. Jessie besluit uiteindelijk om één tip weg te geven, namelijk het feit dat de code bestaat uit vier cijfers. Iets later begint Adriaan met kraken. Nee, jammer zegt hij. Ik heb mijn best gedaan, het is niet gelukt. Adriaan legt vervolgens uit dat hij vandaag dacht aan het openen van zijn officiële Alpe d’Huez training. Misschien willen twee bewoners met me mee fietsen. Dan kiezen we een leuk programma uit en gaan we fietsen met het tv scherm. Jessie en Brandon willen wel met hem fietsen. In de aankomende dagen mogen meer mensen met me meedoen eindigt Adriaan zijn zegje.

Daarna neemt Merel het woord en vraagt zich af hoe het zit met de tattooshop. Dylan legt uit dat de GGD  langskomt en hij de laatste dingen gaat voorbereiden. Dan ga ik een tattoo zetten bij Shelley op haar pols vervolgt hij. En vertelt verder dat hij hoopt de goedkeuring te krijgen, waarna ze aan de slag kunnen. Uiteindelijk wordt gesproken over een latere datum voor de opening, namelijk 20 april. Ten slotte vertelt Hiske dat ze bezig is met het regelen van artiesten voor de nieuwe markt. We moeten bedenken welke standhouders daar leuk bij zouden passen. Daarna eindigt de vergadering.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *