Kim Holland onthult wat ze in Utopia 2 komt doen

Kim Holland onthult wat ze in Utopia 2 komt doen

Na de komst van Kim Holland in Utopia 2 zijn de bewoners nog steeds verbouwereerd. Blijft Kim in de mini samenleving wonen of zal ze straks weer vertrekken? Kim heeft na een vragenronde leuke plannen met de bewoners. Wat denk je wat ik kom doen? vraagt ze aan de groep. Uiteraard denken de bewoners als eerst dat ze een spannende film komt opnemen in Utopia 2 maar dit veegt ze snel van tafel. Wat men vaak niet weet is dat Kim naast haar acteerwerk ook spreker en coach is. Vandaag zal ze een aantal bewoners apart nemen om te praten over de liefde, relaties en seks. Ik vind het leuk om mensen meer zelfvertrouwen te geven vervolgt Kim. Voordat ze hiermee aan de slag gaat, moet ze toch nog even iets kwijt. Inderdaad jongens, ik blijf hier niet wonen. De bewoners beginnen te lachen maar vinden het toch wel erg jammer dat ze straks weer weggaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *