Andrea loopt Utopia 2 in als nieuwe bewoner

Andrea loopt Utopia 2 in als nieuwe bewoner

Het is 1 april en vandaag kwam Kim Holland al de poorten van Utopia 2 binnenlopen, nadat een mysterieus pakketje op het terrein was geleverd. Nu Kim Holland Utopia 2 weer verlaten heeft en niet de nieuwe bewoonster blijkt te zijn, speculeren de bewoners over wie het dan kan zijn. Totdat de poorten in Utopia 2 weer worden geopend en een vrouw binnenloopt.

Hi, Andrea zegt de vrouw tegen de bewoners die in de buurt zijn. Veel bewoners komen naar de poort gelopen. Jessie schrikt even omdat hij eerder haar kist had geopend. Ik was veel te enthousiast. Ik heb je kist opengemaakt geeft hij toe. Dus jullie hebben mijn kist opengemaakt, joh? zegt de nieuweling met een lach. Ik liet me leiden door m’n enthousiasme verklaart Jessie. De bewoners hebben veel vragen aan de nieuweling. Waar woon je is de eerste vraag. Andrea geeft antwoord maar niet iedereen weet waar dat ligt, totdat Hiske enthousiast zegt dat dat vlakbij Arnhem is. En hoe oud ben je? is de tweede vraag. Ik ben 31 jaar laat de nieuweling weten. Wat gek om hier te staan. Ik zie jullie op televisie. Ik was filiaalmanager van een kledingwinkel en heb heel veel zin om hier aan de slag te gaan. Een kledingwinkel is leuk maar ik wil leuke dingen met jullie allemaal doen. Gewoon toffe dingen neerzetten met jullie allemaal legt ze vrolijk uit. Ik ben de vijftiende inwoner sluit Andrea af. Geen 1 april grap! Vervolgens wordt er flink geroepen en de groep is blij. De vrouwen zijn in de meerderheid laat Christel blij weten. De groep is weer compleet.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 15:09

    Jessie enthousiast??? Zeg maar gewoon hartstikke nieuwsgierig. Zouden ze bij hem moeten doen ,de kist openmaken terwijl hij er niet bij is. dan breekt de hel los.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *