Jens lijkt moeite te hebben met Andrea als mede bewoner

Jens lijkt moeite te hebben met Andrea als mede bewoner

Jens heeft een lang gesprek gehad met nieuweling Andrea. Kan je trouwens een beetje opschieten met Andrea vraagt Gerrit. Nee antwoordt Jens resoluut. Gerrit dacht dat het wel ging, aangezien de twee lang met elkaar hebben gepraat. Volgens Jens was dit meer geforceerd vanuit hem om Andrea wat beter te leren kennen. Partijtje vermoeiend vervolgt  hij. Prima dat je overdag loopt te b*tchen, maar vanaf een uur of vijf doe je gewoon chill. Dan is het avond en dan maken we het gewoon gezellig. Volgens Jens is Andrea de hele dag wel bezig met prikken. Dat vind ik nog een beetje moeilijk om uit te staan zegt hij. Ik vind haar ook nog niet heel gezellig benadrukt hij. Toch denkt Jens dat dit nog kan veranderen. Gerrit heeft op zijn beurt ook nog geen idee hoe de nieuweling in de groep ligt. Ik weet ook niet zo goed wat ik van haar moet vinden zegt hij. Hoe denken de andere bewoners over Andrea?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *