De vergunning voor de tattoo shop in Utopia 2 is rond!

De vergunning voor de tattoo shop in Utopia 2 is rond!

De bewoners zitten afgelopen avond samen in de silo als Merel heen laat weten geweldig nieuws te hebben. Goede avond Dylan, het is in orde zo. Je kunt wat mij betreft beginnen. Veel zakelijk succes. De vergunning wordt volgende week verzonden leest ze voor. De bewoners juichen en klappen om het succes te vieren. Tatoeëerders Dylan en Kaylee kunnen dan echt beginnen met geld verdienen! Iedereen is overduidelijk super blij met dit goede nieuws. We gaan geld verdienen in Utopia roept Merel enthousiast. Wanneer zal de eerste klant geholpen worden aan een nieuwe tatoeage?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *