De eerste klant voor tattoo shop Endless Daze is in Utopia 2 gearriveerd

De eerste klant voor tattoo shop Endless Daze is in Utopia 2 gearriveerd

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia 2. En vandaag is het een bijzondere dag want zojuist is de eerste klant voor tatoeëerder Dylan het terrein op gekomen. De allereerste die een tattoo gaat zetten in Endless Daze is Quinten. Hij en Astrid worden ontvangen in de silo. Christel spreekt haar waardering uit. Leuk man, echt stoer! Quinten geeft aan een beetje gespannen te zijn maar er wel zin in te hebben. De bewoners vinden het ook erg spannend dat hij de tattoo gaat zetten. En dat op zijn ribben. Maak ‘m niet gek waarschuwt zijn steun Astrid nog. Zij gaat met Shelley mee naar boven voor een nieuw kapsel. Quinten wil graag vijf turf streepjes op zijn ribben laten tatoeëren door Dylan. Zijn naam betekent 5, hij is de 5e in de rij van de familie. Mijn opa kreeg drie zonen en daarna kwamen mijn neef en ik,zo legt hij uit. En het heeft nog meerdere betekenissen vertelt de eerste Endless Daze klant aan de bewoners. Het kan geen toeval zijn dat het ook nog vandaag 5 april is. Dylan checkt nog even of Quinten goed gegeten heeft maar zijn klant lijkt er klaar voor te zijn. Gaat Endless Daze een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *