Franny beschermt Shelley zodat ze niet meer toegeeft aan Gerrit

Franny beschermt Shelley zodat ze niet meer toegeeft aan Gerrit

De relatie tussen Gerrit en Shelley lijkt op het moment over te zijn en Shelley heeft gisteren dan ook de hulp van Franny ingeroepen om dit zo te houden. Franny en Shelley hebben een aantal regeltjes opgesteld samen zodat Shelley in de toekomst niet meer toegeeft aan de zwak die ze heeft voor Gerrit. Toen Gerrit Franny gisteren iets vroeg reageerde Franny feller dan de bedoeling was en daar wil ze nu haar excuses voor aanbieden. Ze legt uit over haar afspraken met Shelley, het is om haar te helpen en niet om te stoken. Ze wil dat ik haar ondersteun omdat ze het moeilijk vindt en een zwak heeft voor jou voegt ze eraan toe. Gerrit begrijpt het wel en vindt het fijn dat Franny dit met hem deelt. Toch wil Franny niet tussen hem en Shelley zitten alsof zij hem overal op afrekent. Gerrit lijkt het te begrijpen en geeft haar een knuffel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *