Adriaan spreekt Kaylee aan, ze moet meer van zich laten zien

Adriaan spreekt Kaylee aan, ze moet meer van zich laten zien

Adriaan spreekt een hartig woordje met Kaylee. Hij hoopt namelijk dat ze zich meer gaat laten zien. Als lid van de oude garde legt Adriaan uit dat Utopia 2 een hele ervaring is en dat het er heel anders is als in de buitenwereld. Toch hoopt hij dat Kaylee zich beseft dat ze er net zoveel toe doet als iedere andere bewoner. Hij vindt dat Kaylee zich nog te weinig laat horen en vergelijkt haar met nieuweling Andrea die wel haar mening paraat heeft. Kaylee laat op haar beurt weten dat ze dit ook heel graag wil doen maar dat het bij haar gewoon iets langer duurt voordat ze zich er comfortabel genoeg voor voelt. Ik ben niet iemand die dat in één keer kan legt ze verder uit. Toch wil ze dit wel leren. Ik denk dat het ook een stukje persoonlijkheid is eindigt ze het gesprek. Vinden jullie het terecht dat Adriaan Kaylee hierop aanspreekt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *