Erik maakt na enige tijd een start aan de bouw van de grafkist

Erik maakt na enige tijd een start aan de bouw van de grafkist

Enige tijd terug heeft Erik een aanvraag gehad om een grafkist te maken. Erik heeft hier gemengde gevoelens over maar hij vindt het een hele eer dat hij hiervoor gevraagd is. Hoewel hij het een tijdje heeft uitgesteld moet hij na een e-mail van vandaag er toch echt aan beginnen. In de e-mail vroeg de aanvrager of Erik een tijdsindicatie kon geven wanneer de kist af is en of Erik ook het interieur gaat verzorgen. Dit is het signaal dat Erik kennelijk nodig had om aan de slag te gaan. Wanneer Jens een kijkje komt nemen bij Erik, wordt hij er even stil van. Je moet er niet te veel bij nadenken adviseert Erik hem en hij gaat weer aan het werk. Het begin is gemaakt, hoe zal het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *