De eerste tatoeage klant in Utopia 2 is tevreden over het eindresultaat

De eerste tatoeage klant in Utopia 2 is tevreden over het eindresultaat

Vandaag heeft Dylan zijn eerste klant voor zijn tattoo shop Endless Daze. Nadat Quinten en Astrid zijn ontvangen in de silo, wordt Quinten meegenomen naar de caravan. Vakkundig zet Dylan vervolgens de turfstrepen en de tattoo is binnen vrij snel gezet. Met een grote glimlach kijkt de bezoeker in de spiegel. Super zegt hij enthousiast. Heel blij mee voegt hij eraan toe. Dylan verzorgt daarna de tatoeage en laat weten dat hij nog wat instructies mee zal geven voor de nazorg. Wat later komen de andere bewoners een kijkje nemen in de caravan. Dit is toch vet zegt Christel trots en ook Adriaan is ook onder de indruk. Mooi man zegt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *