De bewoners spelen de derde ronde van de Utopia meerspelen

De bewoners spelen de derde ronde van de Utopia meerspelen

Terwijl het zonnetje schijnt in Utopia 2 is het weer tijd voor de derde editie van de Utopia meerspelen. Na een korte uitleg van Hiske is het aan Andrea en Kaylee om de teams samen te stellen. Het team van Andrea wordt team blauw en het team van Kaylee wordt team geel. Het is de bedoeling dat de bewoners via een mat ver het water over gaan en om een bal in een vissenkom te gooien aan het eind van de mat. Jessie en Adriaan beginnen aan de derde editie van de meerspelen. Adriaan voor het gele team en Jessie voor het blauwe team. De bewoners moedigen elkaar enthousiast aan en iedereen doet leuk mee. Het blauwe team wint. Hiske telt de punten op en al snel lijkt Erik bovenaan te staan met maar liefst 15 punten. De bewoners hebben nog drie edities te gaan, zal Erik zijn eerste plek behouden? En wat voor opdracht zal de groep de volgende ronde moeten doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *