Jessie vindt dat Andrea zich overal mee bemoeit en is niet over haar te spreken

Jessie vindt dat Andrea zich overal mee bemoeit en is niet over haar te spreken

Andrea woont nu een kleine week in Utopia 2. Inmiddels heeft Jessie een mening over haar gevormd en deze ventileert hij bij mede bewoner Gerrit. Hij noemt haar nu al irritant. En vindt het vervelend dat zij zich overal mee bemoeit en overal een mening over heeft. Het is toch te zot voor woorden hoe ze nu al begint? Ze heeft echt geen idee gaat Jessie hoofdschuddend verder. Hij is van mening dat je als nieuwe bewoner eerst de kat uit de boom moet kijken voordat je je mond opentrekt. Ze is nu al haar eigen graf aan het graven benadrukt hij. Ook wil hij straks met haar gaan praten hierover. En gaat haar in ieder geval een waarschuwing geven zo vertelt hij aan Gerrit. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bart at 11:37

    whahahaha wat een grapjas. Hij heeft ook vanaf dag 1 zijn scheur elke keer open getrokken. Hij kan er niet tegen als een ander hetzelfde bij hem doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *