Merel laat een nieuwe tatoeage zetten door Dylan

Merel laat een nieuwe tatoeage zetten door Dylan

Dylan heeft vandaag zijn allereerste klant in de tattoo shop mogen ontvangen en wat later vandaag is het ook de beurt aan Merel. Moet ik een formulier invullen vraagt Merel. Dylan stelt voor om deze even door te lezen. En ga je ook mijn arm scheren vraagt Merel nieuwsgierig. Dylan knikt en legt uit dat hij eerst een stencil met de tatoeage op haar huid zal plakken. Merel wil graag het getal twaalf in Romeinse cijfers op haar pols. Ik vind het lauw hoor zegt ze wanneer ze haar plak tatoeage in de spiegel bekijkt. Super benadrukt ze. Even later is het zo ver en mag ze plaats nemen op de stoel. Ik vind het spannend geeft Merel vervolgens toe. Wel mooi doen hoor. Dylan lacht, komt goed. Zolang jij er maar voor zorgt dat je stil blijft zitten. Vervolgens gaat hij aan de slag. Merel blijft rustig zitten en pakt zelfs even haar vlog camera erbij. Deze plek is gemeen zegt Merel. Brandon, Franny, Shelley en Kaylee komen ook kijken. Klaar zegt Dylan nog wat later. Kijk maar in de spiegel. Merel staat op om haar nieuwe tatoeage te bekijken. Wauw, hij is echt mooi zegt ze blij. Kicken man. Wat vinden jullie van haar tatoeage?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *