Kaylee gaat voor het eerst aan de slag en zet een tattoo bij Franny

Kaylee gaat voor het eerst aan de slag en zet een tattoo bij Franny

Nadat Merel vanmiddag een nieuwe tattoo heeft gekregen, neemt ook Franny plaats in de stoel. Dit keer is het niet Dylan, maar Kaylee die de tatoeage zal zetten. Waar wil je ‘m hebben?, vraagt de vrouwelijke bewoonster. Hier, zegt Franny terwijl ze naar haar pols wijst. De vrouwelijke bewoonster is van plan om 18-02 op haar huid te zetten, omdat dit de datum is waarop Timothy haar ten huwelijk heeft gevraagd. Eerst plakt Kaylee een stencil op haar huid, waarna Franny haar tattoo kan bekijken. Dylan staat naast het tweetal om Kaylee te assisteren en haar door de stappen heen te begeleiden. Even later gaat Kaylee aan de slag. Ik vind het cool dat je me vertrouwt, zegt de vrouwelijke bewoonster. Franny knikt en zit er heel ontspannen bij. Lekker bezig, zegt Dylan goedkeurend. Even later is de Kaylee klaar. Dankjewel, zegt Franny blij. Heel erg mooi. Wat vind jij van Franny’s tattoo?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *