Franny laat haar verlovingsdatum tatoeëren door Kaylee

Franny laat haar verlovingsdatum tatoeëren door Kaylee

Nadat Merel een nieuwe tatoeage heeft gekregen neemt ook Franny plaats in de stoel. Dit keer is het niet Dylan maar Kaylee die de tatoeage zal zetten. Waar wil je ‘m hebben? vraagt ze. Hier zegt Franny terwijl ze naar haar pols wijst. Ze is van plan om 18-02 op haar huid te zetten. Dit omdat dit de datum is waarop Timothy haar ten huwelijk heeft gevraagd. Eerst plakt Kaylee een stencil op haar huid, waarna Franny haar ‘tatoeage’ kan bekijken. Dylan staat naast het tweetal om Kaylee te assisteren en haar door de stappen heen te begeleiden. Nog wat later gaat Kaylee aan de slag. Ik vind het cool dat je me vertrouwt zegt Kaylee. Franny knikt en zit er heel ontspannen bij. Lekker bezig zegt Dylan goedkeurend. Even later is Kaylee klaar. Dankjewel zegt Franny blij. Heel erg mooi benadrukt ze. Wat vinden jullie van Franny haar tatoeage?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *