Jessie heeft lampjes besteld om de tuin in Utopia 2 nog mooier te maken

Jessie heeft lampjes besteld om de tuin in Utopia 2 nog mooier te maken

Jessie loopt richting de poort wanneer hij een pakket ziet liggen. Snel pakt hij de doos en loopt ermee richting de tuin. Eenmaal hier aangekomen maakt hij het pakket open. Dik zegt Jessie tevreden wanneer hij de inhoud ziet. De doos blijkt vol te zitten met lampjes en slingers die hij voor de tuin heeft besteld. Heel tof benadrukt hij. Wat later loopt Jessie naar de silo en komt hier Brandon tegen. Ik heb een aantal lampen binnen voor de tuin vertelt hij. Oh, lachen. Ik doe mee antwoordt Brandon. Samen lopen ze het terrein op om de lampjes op te hangen. Hoe zal het eindresultaat zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 13:42

    Wederom een bestelling zonder medeweten van de groep. Jessie doet waar hij zelf zin in heeft, dit kost toch ook het nodige geld. Hij legt de schuld bij de anderen omdat ze in het rood staan, maar hij werkt er zelf ook het hardst aan mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *