Erik Dekker mailt naar Adriaan, hij wil naar Utopia 2 komen

Erik Dekker mailt naar Adriaan, hij wil naar Utopia 2 komen

Adriaan zit afgelopen avond bij de buitenhaard wanneer Gerrit en Hiske aan komen lopen. Adriaan, ik heb een mail voor je begint Gerrit. Van Erik Dekker voegt hij eraan toe. Hiske knikt en legt uit dat hij een van de beste wielrenners van Nederland is. Adriaan begint snel te lezen. Hé Adriaan, Erik Dekker hier. Ik heb gezien hoe hard jij traint voor de Alpe d’Huez en ik heb groot respect hiervoor. Ik wil dan ook graag langskomen om virtueel de berg met je te beklimmen op dinsdag 9 april. Ik zou hiervoor graag twee racefietsen meenemen. Adriaan begint te lachen. Supervet zegt hij. Leuk gebaar van Erik Dekker!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *