Hiske en Adriaan hebben een goed gesprek bij de buitenhaard

Hiske en Adriaan hebben een goed gesprek bij de buitenhaard

Adriaan heeft de afgelopen dagen elke avond met een mede bewoners bij de buitenhaard gezeten om bij te praten. Afgelopen avond is Hiske aan de beurt. Wat vind jij eigenlijk van Andrea begint Adriaan het gesprek. Hiske denkt na en laat weten dat ze op het eerste gezicht een hele leuke, spontane meid lijkt. Voor de rest moet ik het nog even zien. Adriaan is het met haar eens en zegt dat hij altijd eerst even observeert voor hij een oordeel velt. Wie ken jij eigenlijk het beste hier vraagt Hiske even later. Hier moet Adriaan even goed over na denken. Ik weet van de meeste mensen niet veel maar ik ken ze wel als persoon. En jij? Hiske vertelt dat ze Christel, Gerrit en Adriaan zelf het beste kent. Wat later komen de doelen van het tweetal, hun Utopia tijd tot dusver en mede bewoners ter sprake. Het was een goed gesprek…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *