Kaylee vindt dat Dylan haar avond verpest heeft, de twee hebben een aanvaring

Kaylee vindt dat Dylan haar avond verpest heeft, de twee hebben een aanvaring

Dylan, Kaylee en Brandon zijn afgelopen avond druk bezig geweest met het verven van de tattoo shop maar tijdens dit klusje heeft Dylan wat verf in het haar van Kaylee gesmeerd. Kaylee ziet het niet zitten om nu te moeten douchen en is boos naar haar huisje gegaan. Dylan probeert het goed met haar te maken. Hier, een stroopwafel zegt hij wanneer hij Kaylee op bed ziet zitten. Om vrede te sluiten na het verfoorlogje voegt hij eraan toe. Kaylee schudt haar hoofd en laat weten dat ze geen stroopwafel hoeft. Laat me je helpen om die verf weg te halen gaat Dylan verder. Kaylee ziet dit ook niet zitten en stelt voor dat ze gaat douchen. Het had niet had mogen gebeuren maar ik kan de verf niet wegspoelen onder de kraan. Ik ga dan maar gewoon douchen vervolgt ze. Dylan legt uit dat hij niet de avond wilde verpesten ze ook haar haren los kan dragen. Laat me je helpen om het eruit te halen. Kaylee schudt haar hoofd en zegt dat ze geen nat haar wil. Maar ik ga gewoon douchen en dan spoel ik het eruit. Dylan vindt het maar niets en wil graag een gezellige avond hebben. Ik probeer het voor je op te lossen benadrukt hij. Kaylee haalt haar schouders op. Jammer dan, het is volgende week weer vrijdag. En legt uit dat de verf plakt en ze shampoo nodig heeft om het eruit te halen. Maar nu heb ik het weer veroorzaakt dat we vanavond niet gezellig met zijn allen kunnen zitten zegt Dylan. Tja, dan had je het niet in mijn haar moeten smeren antwoordt Kaylee. Ze legt uit dat ze gewoon gaat douchen en Dylan terug kan gaan naar de silo. Ze zitten op je te wachten. Dylan slaat een arm om haar heen. Schat, sorry. Kaylee knikt. Maakt niet uit, ik lokte het zelf uit. Dylan benadrukt nog eens dat het niet zijn bedoeling was om de avond te verpesten.
Nog wat later lopen de twee naar de tattoo shop en besluit Dylan toch om een poging te wagen om de verf met een doekje weg te halen. Het lukt wel zegt hij. Maar het jeukt antwoordt Kaylee. Even later lijkt de verf verdwenen te zijn en loopt het koppel naar de silo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Henny at 09:31

    Kaylee is alleen maar aan het huilen en overal jaloers op. Zo’n ex had ik ook, vandaar dat zij nu mijn ex is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *