Jessie denkt dat Shelley en Gerrit weer intiem worden

Jessie denkt dat Shelley en Gerrit weer intiem worden

Jessie en Gerrit lopen afgelopen avond over het Utopia 2 terrein wanneer Shelley ter sprake komt. Is het nou serieus dat ze afstand van je wilt nemen vraagt Jessie. Gerrit knikt. Ik zei tegen haar dat ik het niet geloofde antwoordt Jessie. Wedden dat jullie weer bij elkaar in bed belanden? De heftigere ruzies zijn ook weer goed gekomen voegt hij eraan toe. Gerrit legt uit dat het aantrekken afstoten verhaal altijd wel zal blijven bestaan. Ik vind haar leuk maar het is soms zo lastig benadrukt hij.  Volgens hem is het gedoe met standhouder Amy groter gemaakt dan het is. Dit omdat ze nu weer vrijgezel is. Jessie knikt en laat weten dat er in feite niets is veranderd in de hele situatie, behalve dat standhouder nu geen relatie meer heeft en Shelley dat kan beschouwen als gevaar. Waarschijnlijk reageert Gerrit. Maar ik zie haar een keer per maand benadrukt hij. En vertelt verder dat hij dit wilde uitleggen aan Shelley maar ze niet naar hem wilde luisteren. Komt het nog goed tussen Shelley en Gerrit? En krijgt Jessie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *