Erik legt de laatste hand aan de uitvaartskist en vanmiddag gaan de bewoners hem testen op stevigheid

Erik legt de laatste hand aan de uitvaartskist en vanmiddag gaan de bewoners hem testen op stevigheid

Erik is vandaag vroeg uit bed. Nadat hij een mail heeft gestuurd over de uitvaartkist, gaat hij direct weer aan het werk. De kist is bijna klaar. Ik ga hem afwerken,  zegt de mannelijke bewoner tegen Jessie. Volgens Erik moet er onder andere nog geveild worden. Dylan gaat er vandaag in liggen, zegt Jessie. Dan gaan we hem tillen. Kijken of hij stevig is. Erik lijkt zich niet druk te maken. Die is stevig genoeg, zegt hij. Jessie wil het toch testen. Volgens hem is het beter om nu te kijken of de kist sterk genoeg is, dan dat er straks problemen zijn tijdens de uitvaart. Erik lijkt het prima te vinden. Zal de creatie van de mannelijke bewoner helemaal goed zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *