Jens heeft geen zin in zijn verjaardag en wil deze dag gewoon voorbij laten gaan

Jens heeft geen zin in zijn verjaardag en wil deze dag gewoon voorbij laten gaan

Volgende week donderdag is Jens jarig maar hij lijkt geen zin te hebben in een feestje. In de silo opperen Mylène en Adriaan ideeën die ze kunnen realiseren voor zijn verjaardag. Het is echt geen goed idee zegt Jens over de plannen van zijn twee mede bewoners. Wat later liggen Jens en Mylène samen op bed. Ik heb gewoon echt geen zin fluistert Jens. Wees blij dat ik het overleg, anders had ik gewoon een ballenbak gefikst met Adriaan grapt Mylène. Dat mag nog steeds hoor reageert Jens sarcastisch. Mylène laat weten dat ze dat niet gaat doen want ze wil dat Jens blij is. Volgens Jens moet ze dan gewoon zijn verjaardag voorbij laten gaan. Gewoon een normale dag gaat hij verder. Ik heb geen zin in mijn verjaardag benadrukt hij aan het einde van het gesprek. Zullen de bewoners toch iets organiseren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *