Mist Christel stimulans? Ze sport niet meer met Merel

Mist Christel stimulans? Ze sport niet meer met Merel

Brandon en Christel zijn samen bezig aan het atelier van Christel. Hoe gaan jij en Merel op het moment dan vraagt Brandon. Jullie sporten helemaal niet meer gaat hij verder. Christel laat weten dat Merel elke ochtend vroeg wil sporten en dat ze gestimuleerd moet worden. Dat heb ik eigenlijk ook wel een beetje gaat ze verder. Zij vond dat we te weinig sporten en ze vond de oefeningen ook niet heel fijn. Christel lijkt niet elke dag te willen sporten en daarom sport ze niet meer samen met Merel. Merel heeft echt die drive van elke dag nodig legt ze verder uit. Want als ze een keer afhaakt denkt ze al snel laat maar. Dat lijkt Brandon wel te kunnen snappen. Christel zegt dan dat ze nog wel steeds met Hiske sport. Morgen pakken we het weer op eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *