De vijf finalisten verdelen hun stemmen, de uitslag lees je hier!

De vijf finalisten verdelen hun stemmen, de uitslag lees je hier!

De positieve stemming gaat beginnen en Mehmet neemt het woord en legt uit hoe de stemming in zijn werk gaat. Iedereen moet zijn of haar stemmen op het bord schrijven, beginnend van nul naar zes stemmen. Nadat wij vandaag onze 50 stemmen verdeeld hebben ontvangen wij maandag van de paspoorthouders vijf stemmen en die gaan naar een persoon legt hij verder uit. Volgende week woensdag is het slot en gaat de kijker 45 stemmen uitdelen. Al die stemmen bij elkaar opgeteld maakt de winnaar van Utopia. De terechte winnaar wat mij betreft vervolgt hij. Na zijn uitleg is het tijd om de positieve stemmen uit te delen.

Demi komt als eerste naar voren om haar stem uit te brengen. Ze vertelt dat haar nul stemmen naar Ivan gaan. Een stem gaat naar Mehmet en mijn drie naar Bas omdat wij samen een verleden hebben voegt ze eraan toe. En als laatste gaan mijn zes stemmen naar Fay, want twinning is winning benadrukt ze terwijl ze zes stemmen bij Fay erbij schrijft. Hierna is Fay aan de beurt en vertelt dat het een rollercoaster is waarin ze nu leven en dat ze op elke finalist erg trots is. Verder laat ze nog weten dat een stem naar Ivan gaat en drie stemmen naar Bas omdat wij altijd voor elkaar klaarstonden. Haar zes stemmen gaan naar Demi, omdat jij mijn beste vriendin bent glimlacht ze naar Demi.

Mehmet loopt daarna naar voren om zijn stemmen te geven. Hij geeft aan dat hij dit de moeilijkste stemming vond en er lang over heeft moeten nadenken. Ik hoop dat mijn stemmen goed terechtkomen, mocht ik niet winnen voegt hij eraan toe. Na een korte speech geeft hij nul stemmen aan Fay, een stem aan Demi, drie aan Bas en zes aan Ivan. Mocht ik niet winnen vind ik jou een goed alternatief sluit hij af.

Bas is aan de beurt en begint emotioneel zijn praatje. Met Demi en Fay heb ik tactisch gespeeld onder het mom van het is maar een spel maar ik verdien het niet om te winnen legt hij uit. Fay krijgt er nul van mij en Demi een zegt hij. De tweeling schrikt hiervan en reageren heftig op Bas zijn stemmen. Jij speelt ook gewoon een spel roept Demi boos uit. Fay valt Demi bij maar al gauw wordt de discussie gestopt. Bas gaat verder met zijn stemmen en Mehmet krijgt er drie van Bas en Ivan zes.

Ivan loopt als laatste  naar voren en noemt dat het ironisch is dat Demi zo boos wordt op Bas. Terwijl hij niet eens het spel speelt. Ik ben niet boos roept Demi uit. Ivan vertelt vervolgens dat Fay nul stemmen van hem krijgt en Demi een. Zowel Bas als Mehmet verdienen het in mijn ogen om te winnen maar toch krijgt Bas mijn zes stemmen vertelt hij de groep. Dat betekent automatisch dat Mehmet er dus drie krijgt.

Mehmet telt de stemmen op en Bas staat met 15 stemmen bovenaan, gevolgd Ivan met 13 stemmen. Demi heeft 9 stemmen, Mehmet 7 en Fay 6.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 73    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *