De keuze van Bas doet Demi pijn

De keuze van Bas doet Demi pijn

Het feit dat Bas Fay nul stemmen heeft gegeven en Demi één stem kunnen de tweeling niet verkroppen. Hoewel Bas naar hen toe is gekomen om de pact te verbreken komt het toch hard bij hen aan. Na de stemming voelt Demi de behoefte om uit te leggen dat ze niet boos is op Bas en hij vrij is om het spel te spelen zoals hij wil. Maar dat hij er niet voor uitkomt vindt ze jammer. Ik had het ook niet verwacht en dat maakt me emotioneel, dat ik het spel tegen Bas zou moeten spelen of Bas het spel tegen ons zegt Demi terwijl ze in huilen uitbarst. Snikkend zegt ze dat ze het niemand kwalijk neemt maar het haar wel erg pijn doet. Bas laat weten dat hij haar emotie begrijpt. Als ik mijn emotie aan de kant had geschoven had ik jullie die stemmen gewoon gegeven maar ik vind ook niet dat ik die vijftien stemmen verdien vervolgt hij somber. Demi vindt het makkelijk praten want Bas heeft ze wel gekregen. Ook Fay reageert fel en noemt dat Bas het spel slim gespeeld heeft. Dames ophouden, jullie hebben Romy op dezelfde manier genaaid. Nu weten jullie hoe het voelt kapt Ivan het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ellen at 15:33

    Sneaky Bas. Nu maar hopen dat hem dat niet de winst oplevert. Hij wilde immers net zo goed Romy eruit stemmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *