Bas weet na de stemming niet hoe hij zich moet voelen

Bas weet na de stemming niet hoe hij zich moet voelen

Bas heeft tegen zijn afspraak met de tweeling in zijn zes stemmen aan Ivan gegeven. Demi kreeg van hem maar één stem en Fay kreeg er nul. Dit is hard aangekomen bij de tweeling maar voor Bas was dit het juiste om te doen. Na het verdelen van de stemmen kijkt Bas troosteloos voor zich uit. Ik heb weer twee mensen genaaid zegt hij met een zucht. Mehmet zit naast hem en zegt dat hij blij is met zijn keuze. Het voelt goed, het is oké benadrukt hij. De mannen zijn het erover eens dat zij hebben gedaan wat zij konden. Onze taak zit erop aldus Mehmet. Bas heeft er een minder goed gevoel aan overgehouden. Ik had het allemaal zo anders moeten doen zegt hij. Mehmet benadrukt dat hij respect voor Bas heeft. Het siert je als mens dat je het alsnog zo hebt gedaan vindt hij. Bas vindt echter dat hij te laat tot inkeer is gekomen en hij vindt dan ook dat hij de titel niet verdient. Toch weten de twee dat ze nog een paar dagen moeten volhouden en geen invloed meer hebben op de stemmen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *