Ivan vindt dat Bas niet zo moeilijk moet doen omdat hij zoveel positieve stemmen heeft gehad

Ivan vindt dat Bas niet zo moeilijk moet doen omdat hij zoveel positieve stemmen heeft gehad

Als Bas de uitslag van de stemmingen even heeft laten bezinken, loopt hij naar Ivan toe om het iets te vragen. Vind jij oprecht, na alles wat er is gebeurd, dat als jij niet wint dat ik moet winnen? vraagt hij. Zeker antwoordt Ivan. Hij vindt Bas het beste alternatief. Ik voel het niet man schudt Bas zijn hoofd. Ivan zegt gekscherend dat Bas zijn stemmen dan maar aan hem moet geven, dan heeft Ivan er achtentwintig bij elkaar. Kon het maar reageert Bas. Wat zit je nou te zeiken man, geniet er gewoon van adviseert Ivan hem. Bas laat weten dat hij dacht het goede gedaan te hebben maar zich nu weer schuldig voelt tegenover de tweeling. Ik heb zes stemmen van ze gekregen en zij maar één van mij voegt hij eraan toe. Ivan snapt niet waar Bas zich zo druk om maakt. Wat denken ze nou joh prinsesjes? Eerst is het een speelparadijs en als het dan een keer niet volgens hun agenda gaat, zijn ze helemaal van slag vervolgt hij hoofdschuddend. Ze zeggen dat ze zich genaaid voelen maar hoeveel mensen hebben zij genaaid?! besluit Ivan fel het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 16:20

    in principe zijn de twins altijd genaaid, Vooral Fay heeft het altijd te verduren gekregen. Zo oneerlijk van Bas dit, Ik gun het Ivan zeer zeker niet de titel, Mehmet al helemaal niet. Bas heeft ook al een keertje gewonnen ik had het zo graag gegund aan Fay. Maar ja je kunt echt niemand meer vertrouwen in Utopia als het om het spel gaat. Nu maar hopen dat Fay meer stemmen gaat krijgen dan Ivan of Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *