Demi en Fay bespreken de actie van Bas, ze hebben het er nog altijd zwaar mee

Demi en Fay bespreken de actie van Bas, ze hebben het er nog altijd zwaar mee

Tijdens het stemmen heeft Bas nul stemmen aan Fay gegeven en een stem aan Demi. Dit is hard aangekomen bij de tweeling en ze zijn dan ook erg teleurgesteld in hem. Nadat ze hun woede tegen hem hebben uitgesproken hebben Demi en Fay besloten het hierbij te laten en zich te focussen op het goede. Toch lijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan. Dit blijkt wel wanneer Demi achter de computer ineens in huilen uitbarst. Kijk me aan zegt Fay streng maar Demi slaat haar hoofd neer in haar handen. Plotseling recht ze haar rug en veegt ze haar tranen weg. Het is gewoon alles snikt ze. Demi denkt hardop na en zegt dat ze het misschien toch anders hadden moeten doen. Maar volgens Fay had dit niks uitgemaakt. Al hadden we iets afgesproken, dan had hij dit alsnog gedaan zegt ze. Dit is zijn campagne gaat ze verder. De twee komen dan al gauw tot de conclusie dat ze het niet anders hadden kunnen doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Petra at 07:17

    Ik denk even aan Bas, hoe intens gemeen hij heeft gespeeld, en nu aan de eindstreep speelt ie nog harder in op het gevoel van de streamers. En we stinken er met zijn allen in. Als Bas spijt heeft vertrekt ie nu uit Utopia en brengt een bos bloemen bij Romy langs. En wat betreft de twins, hopelijk worden jullie hier een beetje volwassen van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *