Bas vertelt Ivan en Mehmet hoe hard hij de tweeling bedrogen heeft

Bas vertelt Ivan en Mehmet hoe hard hij de tweeling bedrogen heeft

Terwijl Bas samen met Mehmet en Ivan afgelopen avond de frieten bakt, vertelt Bas hen over het gesloten complot dat hij had met Demi en Fay. Wat waren ze teleurgesteld lacht Ivan. Wat zou je ze geven dan? vraagt Mehmet. Bas vertelt hen dat hij Demi en Fay beloofd had hen zijn 3 en 6 stemmen te geven. Dus uiteindelijk door het spel te spelen en niet te spelen, heb ik iedereen genaaid vervolgt Bas bijna tevreden. Ja maar nu de juiste lachen Mehmet en Ivan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 21:59

    Ik vind gewoon dat geen oude Utopiaan mag winnen deze hebben genoeg gedaan en dan met een groote mond weer terug komen …weg met Bas en ivan

  2. saskia at 21:01

    Ivan is het zeker waardig, die man heeft vanaf dag een al gestreden.
    Al is het alleen om zijn oprechtheid en eerlijkheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *