Ivan weigert het bv geld van de tweeling in cash uit te betalen

Ivan weigert het bv geld van de tweeling in cash uit te betalen

Had je toevallig al nagedacht? vraagt Demi met oog op het geld van hun bv dat Demi en Fay liever cash willen hebben. Waarom? antwoordt Ivan. Als je iets moet betalen, dan betalen we het gewoon. Waarom moet je dat cash? gaat hij verder. Fay legt uit dat het nu twee keer is voorgekomen dat zij geen grip hadden op hun eigen financiën en dat wil ze daarom het liefst voorkomen. Ivan blijft echter bij zijn mening. Als er iets betaalt moet worden, dan betalen we gewoon. Ik ga niet alles cash uitkeren benadrukt hij. De tweeling snapt het probleem niet zo. Wij vinden het gewoon vervelend dat we net als gisteren weer bang moeten zijn dat er iets met ons geld gaat gebeuren legt Fay verder uit. Ivan blijft bij zijn mening en geeft aan dat hij zijn woorden de komende dagen niet meer vuil wil maken aan discussies en nutteloze gesprekken. De twee dames reageren verbaasd op zijn reactie en vinden het helemaal geen nutteloos gesprek. Ivan geeft nogmaals aan dat hij hen geen geld uit gaat keren. Ik vertrouw jullie niet met cash, als er iets betaalt moet worden, doe ik dat maakt hij hen nogmaals duidelijk. Voordat Demi en Fay erop kunnen reageren, laat Ivan hen verbouwereerd achter. Hij vertrouwt ons niet met cash? Het is ons eigen geld. Ik mag ermee doen wat ik wil zegt Fay. Ik sta op het punt om een tang te pakken en de kluis door te knippen antwoordt Demi. Doen we vannacht wel reageert Fay die er ook helemaal klaar mee is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. ria at 21:41

  laat me toch niet lachen zeg: om zijn eerlijkheid en oprechtheid. nou, als er 1 persoon is die echt niet weet wat die woorden betekenen dan is het ivan de verschrikkelijke wel. hij denkt nog altijd dat hij de god van utopia is. wat een walgelijk figuur

 2. saskia at 21:05

  Hahahahaha,
  Als er iemand geen kwal is, is hij het wel.

  Hij is het zeker waard om te winnen, er is niemand die zo voor Utopia is geweest, als ik Ivan.
  Alleen al om zijn eerlijkheid en oprechtheid.

 3. kaatje at 15:02

  Wat denkt hij wel niet?? Hij is de baas niet over dat geld van de meiden. Wat een vreselijke kwal. Hoop zo dat hij niet wint.

 4. M.Hoedemaekers at 10:07

  Wat is hij toch een kwal of is hij de kapitein of koning en kan hij alles alleen beslissen ik dacht dat ze met 5 pers. Even veel rechten en zeggenschap hadden en dat hij niets te zeggen heeft over eigenlijk het eigen geld van de twins .
  Wat hoop ik toch dat hij niet wint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *