Fay en Demi voelen zich ongemakkelijk rondom Bas

Fay en Demi voelen zich ongemakkelijk rondom Bas

Demi en Fay zijn er nog steeds niet overheen dat Bas zijn stemmen niet aan hun heeft gegeven. Als het tactisch was geweest, was het niet erg geweest zegt Fay tegen haar zus Demi. Demi begrijpt op haar beurt precies wat ze bedoelt. Het erge is dat hij zegt dat dat het niet is gaat Fay verder. Ze vindt het sinds vanmiddag erg ongemakkelijk tussen hen en Bas en wil dit daarom bespreekbaar maken. Fay had dan weer liever dat Bas om tactische redenen hen geen stemmen had gegeven. Dan was het nog een compliment voegt ze eraan toe. De twee dames gaan het proberen te laten rusten, maar voor hoelang?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Will at 11:58

    Ha,ha,ha, Bas heeft jullie verraden, zoals jullie iedereen verraden toch, siamese twins. Wat zullen de mensen buiten met jullie doe!!!Wat denken jullie zelf. Geen leven daar toch!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *