Gaan Demi en Fay de kluis open breken?

Gaan Demi en Fay de kluis open breken?

Demi en Fay hebben een discussie met Ivan gehad. Dit omdat Ivan aangaf hen niet te vertrouwen met cash. De twee dames waren na afloop van de discussie zo boos en gefrustreerd dat Demi in een opwelling voorstelde om de kluis door te knippen. Fay vraagt haar wat later op de avond of ze dit nog steeds wil. Kijk het is wel heel spannend en als het lukt is het top maar dan heb je echt een betonschaar voor nodig en die hebben wij niet zegt Demi. En voegt eraan toe dat de bewoners alleen een snoeischaar hebben en dat het hen daar nooit mee gaat lukken. Het tweetal ziet voor nu af van het plan maar misschien dat ze deze later nog zullen doorzetten. Demi baalt behoorlijk van hoe het eraan toe gaat in Utopia. De sfeer is helemaal omgeslagen. De boys hebben het helemaal gemaakt nu eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 17:50

    Als ik Demi en Fay zou zijn zou ik helemaal niets meer doen in Utopia. Pas als Ivan hun de bankpas zou geven dan zouden ze pas weer wat moeten gaan doen. Die Ivan spoort echt niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *