De tweeling is door het dolle heen, hun promotie banner is er!

De tweeling is door het dolle heen, hun promotie banner is er!

Een nieuwe dag is weer aangebroken en deze begon goed voor de tweeling. Demi en Fay zijn al vroeg in de weer. Het eindfeest staat vandaag op de planning en de twee treffen alvast wat voorbereidingen. Uiteindelijk loopt de tweeling richting de brievenbus om te kijken of hun bestelling al is afgeleverd. Al gauw zien ze dat er iets op hen te wachten staat. Oh my god roepen ze enthousiast. Naast de brievenbus staat een grote rol en een doos voor de twee. Vol van geluk dragen ze de banner en flyers samen het penthouse in en rollen de banner boven uit. Oké, dit is heel spannend laat Demi weten. Tijdens het uitrollen slaan ze een hand voor hun mond, ze zijn zichtbaar blij met de afgedrukte foto. De twee gillen alles bij elkaar. Hij is nog mooier dan op de computer benadrukt Demi. Ook de flyers vallen in de smaak bij de dames. Hiermee kunnen ze flink gaan actievoeren om stemmen te vergaren. De tweeling besluit meteen een mooi plekje te vinden om hun banner op te hangen, deze vinden ze aan de buitenkant van het penthouse. Zo zal hij goed te zien zijn tijdens het eindfeest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *