Ivan is geïrriteerd door de voorbereidingen die niet soepel lopen

Ivan is geïrriteerd door de voorbereidingen die niet soepel lopen

Vandaag vindt het eindfeest plaats en Ivan is al maanden druk met de voorbereidingen daarvoor. Vandaag komt hij erachter dat er bepaalde dingen, die besteld hadden moeten worden met de boodschappen, er niet zijn en dat zint hem niet. Snel belt hij de koerier die de bewoners vaker helpt met de levering van spullen om te vragen of er nog toiletpapier, borrelnootjes en hapjes geleverd kunnen worden. Als hij ophangt uit hij zijn frustratie. Drie dingen. Zelfs dat kon niet. Het is ongelofelijk, allemachtig zeg zegt hij geïrriteerd tegen Bas, doelend op Demi en Fay die de boodschappen zouden doen. Als Ivan Bas even later weer tegenkomt als hij achter de computer zit, gaat Ivan verder met het uiten van zijn boosheid. Het is werkelijk waar ongelofelijk. Ze hadden één taak en dat was boodschappen doen. En nu moet ik het zelf doen op het laatste moment besluit hij gepikeerd. Laten we hopen dat de rest van de voorbereidingen beter gaan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *