Het allerlaatste evenement in Utopia staat op het punt om te beginnen

Het allerlaatste evenement in Utopia staat op het punt om te beginnen

Al sinds bekend werd dat Utopia 1 gaat stoppen zijn de bewoners druk bezig met het organiseren van het eindfeest. Vandaag is het dan zover en opent Utopia vanmiddag haar deuren voor het allerlaatste evenement in de mini samenleving. Al de hele dag zijn Mehmet, Demi, Ivan, Fay en Bas druk in de weer met het opbouwen. Inmiddels is het Utopia terrein voorzien van een bar, een podium en zijn de eerste helpende vrijwilligers aanwezig. Nog even en dan kan het feest beginnen! Laten we hopen dat alles goed verloop!
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *