Ivan oppert het idee om de tweeling te saboteren

Ivan oppert het idee om de tweeling te saboteren

Eerder heeft de tweeling  enthousiast hun gloednieuwe banner aan de buitenkant van het penthouse opgehangen. In tegenstelling tot de vrouweb zijn de mannen helemaal niet bezig met campagne voeren. Als Mehmet naar Ivan toeloopt bij het rokershoekje vertelt Ivan een plan wat in hen op komt. Weet je wat een master zet zou zijn? Als je met een spuitbuis Mehmet over Fay heen spuit lacht hij.BMehmet kan hier wel om lachen, maar is niet van plan dit uit te voeren. Ik ga mensen niet saboteren laat hij Ivan weten. Ik ben daar niet zo van. Aan de campagne doe ik ook vrij weinig hoor voegt hij eraan toe. Wel geeft hij de tweeling groot gelijk om zoveel actie te ondernemen. Als Ivan wegloopt en Bas zich bij Mehmet voegt, vertelt hij lachend wat Ivan zojuist vroeg. Ik kan hartstikke goed campagne voeren maar ik vind het raar om voor mezelf campagne te voeren”,l laat Bas hem weten. Zal het campagne voeren de tweeling in het voordeel werken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. saskia at 18:51

  Ivan moet winnen, al is het een geldwolf.
  Hij is een harde werker en heeft het zeker verdient.

  Niemand heeft zoveel bijgedragen dan hij.
  Alleen al om zijn eerlijkheid en oprechtheid.

 2. M.Hoedemaekers at 15:04

  Hij heeft toch ook radio Twente gebeld om via de radio stemmen te winnen.
  Dan doet hij vrij weinig zegt hij maar heeft wel een groot bereik via de dj van de radio.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *