Hoe verliep het eindfeest in Utopia?

Hoe verliep het eindfeest in Utopia?

Er was nogal wat stress voordat het feest officieel begon. De barmannen ontbraken en kwamen veels te laat aan. Dit wekte bij Ivan veel boosheid op. Vloekend liep hij over het terrein en vroeg zich hardop af waar ze bleven. Verder lijkt alles soepel te verlopen voor de bewoners. De helpende handjes zijn gearriveerd, de muziek staat klaar en het terrein ziet er gezellig uit. Tijd om de bezoekers te verwelkomen.Voor alles is een laatste keer, zo ook voor de evenementen in Utopia 1. Tot 22:00 uur zal er nog een laatste keer een goed feestje zijn. Er treden verschillende artiesten op onder andere Dave Dekker, Roy Donders en Tony Junior.

En de bezoekers lijken het erg naar hun zin te hebben. Ivan is druk bezig met een technisch mankement maar deze is al snel opgelost. Mehmet houdt zich vooral bezig met het vermaken van de bezoekers. Terwijl Fay en Demi een vlog opnemen tijdens het eindfeest, is Mehmet druk aan het dansen met een van de bezoekers. Het feest is in volle gang en vooralsnog lijken alle bezoekers tevreden te zijn. De dansvloer komt vol te staan wanneer er wordt gevraagd met zijn allen You never walk alone te zingen. Iedereen doet vrolijk mee. Het was een geslaagd feest.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Heidy at 15:40

    Ik hoop dat die verschrikkelijke Ivan en Mehmet absoluut niet zullen winnen, ik gun het Fay en Bas dan veel meer. Wat is Ivan een sociaal gestoord figuur zeg! Hij wil van de twins af, hoe sportief ben je joh! Absoluut niet dus, hij kan niet tegen zijn verlies, hij heeft echt last van hoogmoedwaanzin!! Hij denkt dat hij Utopia alleen heeft gebouwd en gemaakt en verder niemand anders! Zeker vergeten dat \OOK hij in een gespreid bedje terecht is gekomen. Wat een verschrikkelijk kapsones figuur. Ik hoop dat hij aan het einde van de volgende week zal afgaan als een gieter. Bah wat een engerd.

    • Ruud at 21:53

      Viel erg tegen zei me zusje …leuk gesprek heb ze gehad met Bas IVAN en Mehmet waren een beetje uit de hoogte vond ze,,en de tweeling waren lekker gewoon jonge meiden heerlijk zei ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *